Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Tardor Jove Concert de Cap d’any amb Modelo

Concert de Cap d’any amb Modelo

Cultura Kesse | Concert de Cap d’any amb Modelo (Pop / Indie – Pop / Electro – Pop)   

Dissabte 30 de desembre de 2023 / 20 h  /  a partir dels 12 anys / Espai Jove Kesse / Gratuït amb inscripció prèvia 

MODELO neix el 2019 a Brighton, Anglaterra. Dos joves saragossans s'ajunten per fer música, i s'hi alimenten de la cultura de la música de carrer (busking). 

Batz (bateria i productor) i Jorge Doherty (compositor i cantant) es llancen al carrer a la primera oportunitat per posar les seves cançons a prova, influenciats pel que fan altres músics de la ciutat. Per estalviar en espai, canvien la guitarra per un ukelele, i la bateria per una bateria de nens, que arrosseguen per la ciutat en un carret de la compra, i que es va convertir en un símbol de la formació. Brighton és una ciutat turística i multicultural, que els ofereix exposar la seva música davant de milers de persones de desenes de països. Al cap de pocs mesos de començar el seu camí, ja són coneguts a Brighton i es converteixen en un fenomen local. 

És així com al seu primer estiu com a grup, arriben a escenaris d'Anglaterra, França i Espanya. Va ser també en aquest període, que un integrant de l'equip del mític grup de reggae UB40 els troba tocant al carrer, i els ofereix unir-se a la gira mundial, amb la idea que poguessin portar la seva música de carrer a tots els cantons del planeta. Des de llavors, Jorge i Batz treballen com a crew tècnica en gires a Austràlia, Estats Units, Nova Zelanda, Mèxic, Europa, i aprofiten per tocar la seva música als carrers de tots aquests llocs, i ara toca Tarragona. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Concert de Cap d’any amb Modelo
Què
Música
Quan
30/12/2023 20:00 to 22:00
Programació
Nadal
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Tarragona Jove - Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta