Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Tarragona Ciutat de Castells Actuació castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

Actuació castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

Actuació en solitari de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Tarragona, Ciutat de Castells té per objecte apropar el fet casteller als visitants de Tarragona. El programa està liderat pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i de les quatre colles castelleres locals: Colla Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Xiquets del Serrallo i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. També hi participen els Nois de la Torre.

La proposta busca oferir als visitants una experiència turística genuïna i de qualitat a partir d’un fet cultural autèntic. Una experiència que és a més sostenible per a la ciutat, ja que cohesiona el turisme amb la població a partir de la implicació de les quatre colles castelleres de la ciutat, que creen un espai de convivència entre locals i visitants.

Tarragona, Ciutat de Castells vol també compartir amb els visitants els valors tradicionalment castellers, que són el reflex de la població local: progrés, respecte, treball en equip, esforç, coordinació, concentració, il·lusió... I donar a conèixer una tradició declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO en el marc d’una ciutat declarada, també per la UNESCO, Patrimoni Mundial de la Humanitat.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Actuació castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona
Què
Cultura popular i festes
Quan
05/07/2023 20:00 to 21:00
Programació
Tarragona, Ciutat de Castells
Localització
Preu
Gratuït.
Organitzat per 
Patronat Municipal de Turisme.
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta