Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Agenda joventut 2019 Festival Sota La Palmera Concert de Pupil·les i Fetitxe 13

Concert de Pupil·les i Fetitxe 13

Què
Música
Quan
26/07/2019 22:00 to 23:55
Programació
Festival Sota La Palmera - Cultura de Carrer
Localització
Telèfon de contacte
977296251
Preu
Gratuït
Organitzat per 
TarragonaJove
Afegeix a la teva agenda...

FESTIVAL SOTA LA PALMERA #FSLP2019 

Pupil·les neixen a València el 2014. Amb un missatge feminista i reivindicatiu pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Natàlia, Mireia i Joan són l’ànima d’aquest projecte on el rap electrònic és l’estil predominant a les seves cançons. Després dels treballs “Bruixes de dol” i “Les Silenciades”, al 2018 ens van presentar dos cançons noves: “Colps de puny“ i “V”, una oda a la vagina, que va posar títol a la gira. La darrera cançó publicada és “Cita previa”. El darrer any, amb “V tour”, van ser presents al País Valencià, Catalunya, Andalucia, Illes Balears, Castella i Lleó… Aquest 2019, amb noves cançons, ompliran els festivals i festes del seu rap electrònic feminista.

Fetitxe 13 és un projecte musical que neix el 2009 de la mà de Zime, àlies de Joël Prieto Prats, ànima inquieta com poques, MC i activista en pro del hip-hop i la difusió de la contracultura, comunicador i escriptor en constant aprenentatge. Des de nen demostra tenir una sensibilitat especial i una profunda passió per tot allò artístic, especialment per la pintura i la literatura. Àvid lector, comença a escriure alguns poemes i textos en prosa des de molt petit. Fetitxe 13 és una crítica a la mitificació absurda de les estrelles de la música, al món del mainstream i la seva falta de fons i contingut. A un sistema que tracta de minvar la força de tot moviment artístic, ja sigui criminalitzant o comercialitzant. A una indústria que tracta als músics com a mers objectes de consum. Una reivindicació de l’artista com a ésser despert i pensant, remant contra corrent i en constant evolució, sempre intentant aportar alguna cosa profunda entre tanta banalitat. Però també una oda irònica de la mala sort, una crida a no fer cas les supersticions, a confiar en el teu potencial, a creure i crear el teu propi camí. A treure el millor de tu mateix.

Com a Fetitxe 13 ha publicat quatre treballs d’estudi: “Abans de morir jo decideixo què m’espera” (2011), “Abans de morir jo decideixo què m’espera Remixes” (2013), “This is Tarrako” (2013-2014) i “This is Tarrako Vol. II” (2014-2015). Ha realitzat més de 100 concerts per la península ibèrica, guanyant diversos premis en certàmens musicals com Reussona (2n premi el 2010), DO Tarragona (Premi PartyTura PartyTecla al millor grup de menys de 30 anys el 2011), Vinebresona (1r premi en 2012) i Track (3r premi en 2012). L’escenari és un dels punts forts del grup, quedant palesa la seva gran capacitat per connectar amb el públic i fer-lo partícip de l’espectacle. Destaquen les seves habilitats líriques i els seus jocs de paraules, les seves lletres plenes d’enginy, consciència i compromís social, el seu tracte místic i humanista de certs temes i el seu notori talent per a la improvisació.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Concert de Pupil·les i Fetitxe 13
arxivat sota:

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat