Esteu aquí: Inici La Ciutat Nadal a Tarragona Fires i comerç Promocions per Nadal: premis i sortejos

Promocions per Nadal: premis i sortejos

Comprar per Nadal a Tarragona té premi!

Promocions de Nadal del Mercat Central

El Mercat Central us porta moltes sorpreses per premiar la vostra fidelitat.

35 sortejos repartits en 5 setmanes.

A partir del 12 de desembre, fins al 10 de gener, realitzarà set sortejos cada setmana, tres presencials i quatre en línia, a les xarxes socials.

 

En total sortejaran més de 6.000 euros en premis, tant en xecs per gastar al Mercat Central com viatges a alguns dels principals mercats europeus.

  • Els usuaris que participin en el sorteig de Facebook o Instagram hauran de comentar la publicació etiquetant dues persones, a Twitter hauran de fer un retuit d’un post i a Youtube comentar un vídeo.
  • D’altra banda, els sortejos presencials, es realitzaran dipositant una butlleta dins d’una urna col·locada al Mercat, que serà entregada per part dels paradistes amb la compra durant aquests dies de nadal.
  • Els dies 12, 19 i 27 de desembre, 3 i 10 de gener, a les 18:05 h després de l’Amparito Roca del rellotge carilló de Tarragona, la parada La Teca i La Meca acollirà el sorteig en directe i es diran els guanyadors.

 

Horari especial

  • Diumenge 23 de desembre tant la planta del Mercat com la planta baixa estaran obertes fins a les 15 h.
  • Els dilluns 24 i 31 de desembre, vigílies de festius, la planta Mercat estarà oberta al públic fins a les 17:30 h mentre que els locals de restauració i el supermercat de la planta baixa estaran oberts fins a les 19:30 h.

La Gimcana dels aparadors de Nadal

Del 21 de desembre al 5 de gener, participa i guanya una Playstation 4

El joc està adreçat a nens de entre 4 i 14 anys que han de trobar els segells numerats amagats als aparadors dels 66 comerços participants. Els participants han d'indicar el número del segell al Full de Ruta que es pot trobar als comerços a partir del 20 de desembre. El Full de Ruta està dividit entre la Part Alta i el centre, la Vall de l'Arrabassada, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, i Camp Clar.

Un cop completat el Full de Ruta s'ha de dipositar en qualsevol de les tres urnes situades a les oficines de correus següents per participar al sorteig final de 2 Play Station 4:

  • Bloc Sant Tomàs, Esc. E, 43007 Tarragona SP i SP
  • Riu Glorieta, 1, 43006 Tarragona Ponent Torreforta
  • Plaça de Corsini, 7, 43001 Tarragona

 

A més a més, el nen o nena que hagi acabat la gimcana tindrà un obsequi directe que podrà recollir a l'oficina de correus de Tarragona, portant el seu DNI una vegada finalitzada la ruta.

El dia 7 de gener a les 18.30 h es farà l’extracció de les butlletes guanyadores a l’oficina de correus de la plaça Corsini en un acte obert al públic.

Sorteig d'un creuer per a dues persones

Comprant a les botigues de Tarragona.

Del 5 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019 comprant a les botigues de Tarragona podeu participar al sorteig d'un creuer per a dues persones, organitzat per Botiguers de Tarragona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Més informació al telèfon: 615 693 461.

Sorteig creuer Botiguers Tarragona

Nadal Bonavista: Entrades per a la pel·lícula "Campeones"

De l'1 al 9 de gener.

Als comerços de la Nova Unió de Comerciants de Bonavista, entre l'1 i el 9 de gener apareixeran moltíssims arbres de Nadal amb entrades per anar a veure la pel·lícula "Campeones".

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat