Esteu aquí: Inici La Ciutat Nadal a Tarragona Fires i comerç Promocions per Nadal: premis i sortejos La Gimcana dels aparadors de Nadal

La Gimcana dels aparadors de Nadal

Del 21 de desembre al 5 de gener, participa i guanya una Playstation 4

El joc està adreçat a nens de entre 4 i 14 anys que han de trobar els segells numerats amagats als aparadors dels 66 comerços participants. Els participants han d'indicar el número del segell al Full de Ruta que es pot trobar als comerços a partir del 20 de desembre. El Full de Ruta està dividit entre la Part Alta i el centre, la Vall de l'Arrabassada, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, i Camp Clar.

Un cop completat el Full de Ruta s'ha de dipositar en qualsevol de les tres urnes situades a les oficines de correus següents per participar al sorteig final de 2 Play Station 4:

  • Bloc Sant Tomàs, Esc. E, 43007 Tarragona SP i SP
  • Riu Glorieta, 1, 43006 Tarragona Ponent Torreforta
  • Plaça de Corsini, 7, 43001 Tarragona

 

A més a més, el nen o nena que hagi acabat la gimcana tindrà un obsequi directe que podrà recollir a l'oficina de correus de Tarragona, portant el seu DNI una vegada finalitzada la ruta.

El dia 7 de gener a les 18.30 h es farà l’extracció de les butlletes guanyadores a l’oficina de correus de la plaça Corsini en un acte obert al públic.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat