Esteu aquí: Inici La Ciutat Nadal a Tarragona Fires i comerç Promocions per Nadal: premis i sortejos Promocions de Nadal del Mercat Central

Promocions de Nadal del Mercat Central

El Mercat Central us porta moltes sorpreses per premiar la vostra fidelitat.

35 sortejos repartits en 5 setmanes.

A partir del 12 de desembre, fins al 10 de gener, realitzarà set sortejos cada setmana, tres presencials i quatre en línia, a les xarxes socials.

 

En total sortejaran més de 6.000 euros en premis, tant en xecs per gastar al Mercat Central com viatges a alguns dels principals mercats europeus.

  • Els usuaris que participin en el sorteig de Facebook o Instagram hauran de comentar la publicació etiquetant dues persones, a Twitter hauran de fer un retuit d’un post i a Youtube comentar un vídeo.
  • D’altra banda, els sortejos presencials, es realitzaran dipositant una butlleta dins d’una urna col·locada al Mercat, que serà entregada per part dels paradistes amb la compra durant aquests dies de nadal.
  • Els dies 12, 19 i 27 de desembre, 3 i 10 de gener, a les 18:05 h després de l’Amparito Roca del rellotge carilló de Tarragona, la parada La Teca i La Meca acollirà el sorteig en directe i es diran els guanyadors.

 

Horari especial

  • Diumenge 23 de desembre tant la planta del Mercat com la planta baixa estaran obertes fins a les 15 h.
  • Els dilluns 24 i 31 de desembre, vigílies de festius, la planta Mercat estarà oberta al públic fins a les 17:30 h mentre que els locals de restauració i el supermercat de la planta baixa estaran oberts fins a les 19:30 h.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat