Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2012 Presentada la mostra “Tarragona 1800, Entre bicentenaris”

Presentada la mostra “Tarragona 1800, Entre bicentenaris”

Presentada la mostra “Tarragona 1800, Entre bicentenaris”

L’any passat, la commemoració del Bicentenari del Setge de Tarragona de 1811 va servir per posar la llavor de la commemoració del Bicentenari de l’alliberament de Tarragona de mans franceses, que se celebrarà l’any vinent.
Presentada la mostra “Tarragona 1800, Entre bicentenaris” A la foto de Mauri: Elies Torres, president i coordinador l’Associació de Recreació Històrica “Projecte Tarragona 1800” i Francisco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes.
08/11/2012

 

En aquest marc s’ha presentat el programa de la Mostra “Tarragona 1800- Entre Bicentenaris (2011-2013)” i que recull les diverses aportacions de la societat civil. “ 43 entitats i associacions de Tarragona demostren que es un projecte de la ciutadania, en el què l’Ajuntament posa la seva disponibilitat per remembrar esdeveniments històrics rellevants per a la memòria col·lectiva de la ciutat”, ha dit el regidor de Relacions Ciutadanes Francisco Zapater.

Del 9 al 18 de novembre, en el decurs de la celebració de la Mostra es faran més de 40 actes: conferències, exposicions, concerts i visites guiades, etc – programats per l’Associació de Recreació Històrica “Projecte Tarragona 1800”- per difondre la Tarragona d’aquella època i animar als tarragonins i tarragonines a preparar-se pels actes de l’any vinent. Es tracta de no oblidar d’ on venim i recordar a la gent de Tarragona els esdeveniments més destacats de l’any passat.

Segells de reconeixement d'administració oberta