Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 Avui, 24 d'octubre, celebrem el "Dia de les Nacions Unides"

Avui, 24 d'octubre, celebrem el "Dia de les Nacions Unides"

Avui, 24 d'octubre, celebrem el "Dia de les Nacions Unides"

L’Ajuntament de Tarragona s’ha adherit a aquesta iniciativa que commemora la importància de la tasca a favor de la Pau que du a terme Nacions Unides des de fa més de 60 anys, juntament amb la importància dels municipis en la concreció dels Drets Humans i la Pau.
24/10/2013

 

Des de l'any 1948, el 24 d'octubre se celebra l'aniversari de l'entrada en vigor de la Carta de les Nacions Unides.

L'ANUE (Associació per a les Nacions Unides a Espanya) ha convidat a participar a totes les administracions, ajuntaments i altres institucions de Catalunya i de l'Estat espanyol, a fer onejar la bandera de les Nacions Unides amb motiu d’aquesta celebració, a més de destacar en un lloc visible un pòster informatiu sobre què representen les Nacions Unides i el dia de la seva commemoració.

L'aspiració de l'ANUE és arribar a tot Catalunya i l'Estat espanyol i sensibilitzar a tota la població sobre l’ingent treball que realitza les Nacions Unides, dia rere dia. La campanya d’enguany va començar el passat dilluns dia 21 i dura fins diumenge 27.

L’ANUE, que des de la seva creació té com a objectius la defensa, promoció i difusió dels principis de les Nacions Unides i els drets humans, ha fet d’aquests l'eix principal de les seves activitats. L'Associació porta desenvolupant durant anys un programa de cursos i seminaris sobre drets humans en escoles, centres cívics, i en organismes i institucions públiques. També destaca la seva intensa tasca de traducció de documents, informes i resolucions sobre drets humans, i la seva publicació i difusió, així com d'estudis, dossiers, i material de caràcter pedagògic i de divulgació sobre el tema.

Segells de reconeixement d'administració oberta