Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 El Club dels Tarraconins organitza el Parc de Nadal més participatiu

El Club dels Tarraconins organitza el Parc de Nadal més participatiu

El Club dels Tarraconins organitza el Parc de Nadal més participatiu

Tots els nens i nenes i entitats que ho vulguin poden presentar les seves propostes per a l’edició 2013-2014.
30/10/2013

 

La Nineta, l’Ivori, el Wanda i tot l’equip del Club dels Tarraconins ja es prepara per organitzar el Parc Infantil de Nadal de Tarragona. Aquest any es convoca a totes les entitats i els mateixos socis del Club dels Tarraconins que proposin tallers, activitats i millores per al Parc.

Les entitats públiques i privades de Tarragona poden enviar les seves propostes de taller per realitzar-les al Parc de Nadal a través de la pàgina web del Club www.tarraconins.cat. A més a més, els nens i nenes de la ciutat tindran l’oportunitat d’expressar quines són aquelles activitats que es volen trobar en el proper Parc de Nadal. Ho podran fer també a través del web del Club. El termini per presentar-les és fins al 15 de novembre.

De totes les propostes es triaran les més idònies i es duran a terme en l’edició d’enguany. Com a premi, els noms dels infants, que hagin aportat idees que s’acabin duent a terme, apareixeran al cartell del taller.

D’altra banda, el Club dels Tarraconins també té obert el procés de selecció dels nous monitors i monitores del proper parc. Els candidats tenen fins al 8 de novembre per realitzar la seva inscripció a través del web del Club.

Segells de reconeixement d'administració oberta