Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 El Consell Català del Moviment Europeu lliura un diploma a l'Ajuntament

El Consell Català del Moviment Europeu lliura un diploma a l'Ajuntament

El Consell Català del Moviment Europeu lliura un diploma a l'Ajuntament

Amb motiu de la setmana d’Europa 2013
El Consell Català del Moviment Europeu lliura un diploma a l'Ajuntament Foto: Mauri Fernández
07/05/2013

Joaquim Millán, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu ha lliurat a Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i d’Universitats, un diploma del “Dia d’Europa 2013” en reconeixement a la tasca realitzada per l’Ajuntament de Tarragona a través de l’oficina d’informació Europe Direct Tarragona per apropar els valors europeistes a la ciutadania.

Des de l’any 2008, l’Ajuntament de Tarragona té una oficina específica amb la finalitat d’apropar a la ciutadania les prioritats i objectius de treball de les institucions europees, així com els programes comunitaris i les seves polítiques especifiques. Com a resultat d’aquesta feina, enguany la Comissió Europea ha renovat la confiança amb l’Ajuntament de Tarragona que seguirà sent l’estructura d’acollida de l’oficina d’informació Europe Direct Tarragona.

“La voluntat del nostre Ajuntament és seguir treballant activament per fer que la ciutadania participi del projecte europeu” , ha dit Francisco Zapater. Per la seva banda, Joaquim Millán, Secretari General del Consell Català del Moviment Europeu, ha felicitat a l’Ajuntament de Tarragona pel seu lideratge europeu des de l’àmbit local i que des de fa uns mesos s’ha estès a la comarca del Tarragonès.

Segells de reconeixement d'administració oberta