Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 L’Escola de Pràctiques rep la Bandera Europea

L’Escola de Pràctiques rep la Bandera Europea

L’Escola de Pràctiques rep la Bandera Europea

Amb motiu dels actes de celebració del Dia d'Europa programats per aquesta setmana i en reconeixement a la qualitat i excel·lents valoracions del programa educatiu Europeu Comenius Regio.
09/05/2013

En els dos darrers cursos, aquest centre ha col·laborat amb la ciutat germana d’Orleans, dins del marc de Tarragona Ciutat Educadora i amb la participació de diverses entitats com el Museu d’Història de Tarragona, l’Institut Ciències de l’Educació, la Universitat Rovira i Virgili i el Museu Nacional Arqueologia de Tarragona.

“Valoro molt positivament la realització de l’acte i sobretot la tasca educativa de l’ Escola de Pràctiques, especialment per el que fa al programa educatiu “Europeu Comenius Regio” entre les ciutats d’ Orleans i Tarragona”, ha dit el conseller d’ensenyament Joan Sanahujes.

L’Escola de Pràctiques va celebrar ahir el Dia d’Europa, amb l’oficina Europe Direct Tarragona i l’Institut Municipal d’Educació (IMET), realitzant activitats escolars en el context de l’educació de l’alumnat en el coneixement de la Unió Europea, els seus valors i organització política i administrativa.

L’acte va ser presidit per Josep Ramón Boix, director; Teresa Freixas, inspectora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona de la Generalitat de Catalunya; Joan Sanahujes, conseller d’Ensenyament; Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i Joaquim Millán, Secretari General del Consell Català del Moviment Europeu.

L’oficina Europe Direct Tarragona va lliurar documentació relativa a la UE i pins als nens i nenes i a l’escola.

Segells de reconeixement d’administració oberta