Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 El Club dels Tarraconins inicia el cicle de xerrades informatives per a pares i mares

El Club dels Tarraconins inicia el cicle de xerrades informatives per a pares i mares

El Club dels Tarraconins inicia el cicle de xerrades informatives per a pares i mares

La primera tractarà sobre: Com funcionem per dins? L'educació emocional, una eina pràctica i potent per educar els nostres fills i filles
13/10/2014

 

Dimecres vinent, 15 d’octubre, tindrà lloc la primera xerrada del cicle “Pati dels pares tarraconins”, que té com a objectiu donar suport i consells a pares i mares en l’educació dels seus fills. A les 19 h, al pati de l'Institut Municipal d’Educació, hi haurà la conferència: “Com funcionem per dins? L’educació emocional, una eina pràctica i potent per educar els nostres fills i filles”, a càrrec de Cristina Gutiérrez Lestón, presidenta de la Fundació per a l’Educació i autora del llibre “Entrena’l per a la vida”.

Amb aquest cicle que consta de quatre xerrades, el Club dels Tarraconins de l’Ajuntament de Tarragona amplia el seu àmbit d’actuació a la família dels infants per tal d’ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge.

S’han programat quatre sessions pràctiques de la mà d’experts en diversos temes de manera que es pugui donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir en l’educació de l’infant. A més, les famílies podran proposar nous temes d’interès que es tindran en compte en l’elaboració de les noves programacions, ja que El pati de pares tarraconins comença una etapa amb voluntat de continuïtat.

Segells de reconeixement d’administració oberta