Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 El Parc de Nadal tanca amb èxit

El Parc de Nadal tanca amb èxit

El Parc de Nadal tanca amb èxit

Més de 22.000 nens i nenes han participat al Parc. Els tallers que més han funcionat han estat la Pista de Gel i el Rocòdrom de Tarragona 2017.
El Parc de Nadal tanca amb èxit La Nineta i l'Ivori al Parc de Nadal. Foto: Club dels Tarraconins.
03/01/2014

 

Avui, a les vuit del vespre tanca les portes el parc infantil de Nadal amb una participació aproximada de 22.500 nens i nenes de Tarragona.

Els tallers que més han funcionat aquestes festes han estat la Pista de Gel i el Rocòdrom de Tarragona 2017. També ha destacat el Taller d’Europe Direct, on els participants han confeccionat una corona de Reis.

Prèviament a la confecció de la programació, el Club dels Tarragonins va demanar als seus socis que fessin alguna proposta. Fent cas a una petició d’un soci, enguany hi hagut l’activitat de circ, que també ha estat molt apreciada pels assistents del Parc Infantil de Nadal. Un altre soci va proposar la recollida de taps de plàstic per confeccionar un mural, en benefici del Centre de paràlisi Cerebral la Muntanyeta, amb la finalitat d’ aconseguir una grua per a minusvàlids.

En aquest sentit, la consellera de joventut, Ivana Martínez, ha destacat “el Parc de Nadal d’ enguany ha estat el de la creativitat sumada a la solidaritat del públic infantil de la ciutat.”

Segells de reconeixement d’administració oberta