Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 El Senat de Tarragona visita el Campus Sescelades

El Senat de Tarragona visita el Campus Sescelades

El Senat de Tarragona visita el Campus Sescelades

Com a òrgan consultiu per assessorar l'alcalde en tots els àmbits que beneficiïn la projecció i planificació del futur de la ciutat, és important que coneguin la vàlua d'aquestes instal·lacions
14/03/2014

 

Demà dissabte 15 de març, els senadors i senadores municipals de Tarragona visitaran diversos instituts universitaris com l’IPHES, (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) l’ICIQ, (Institut Català Industria Química) el CRAI (Centre de Recursos d’Aprenentatge i Investigació) etc. del Campus Sescelades de la URV.

“Es tracta d’una sessió atípica perquè el Senat de Tarragona conegui diversos indrets molt especials de Tarragona, com per exemple l’IPHES dirigit per Eudald Carbonell, que visitarem a la primera part del matí” diu Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i Universitats, “allí hi contemplarem dos milions i mig d’any d’evolució” afegeix Zapater. Es dóna la circumstància que l’Ajuntament de Tarragona és patró de l’IPHES, amb la Generalitat i la URV.

El senat de Tarragona dedicarà la segona meitat del matí a recórrer el Capmus Sescelades, acompanyat pel rector de la URV, Xavier Grau i personal del seu equip. Aquests instituts universitaris tenen una considerable importància atès el seu reconeixement internacional. Tot i així resulten molt desconeguts pel gran públic. És interessant que els senadors i senadores, com a persones rellevants de la societat tarragonina coneguin aquests indrets i siguin conscients de la seva vàlua.

El Senat de Tarragona és un òrgan consultiu per assessorar l'alcalde en tots els àmbits que beneficiïn la projecció i planificació del futur de la ciutat.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre el Senat de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta