Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 Tradicions de Nadal amb l’esplai Eskurri de Bonavista

Tradicions de Nadal amb l’esplai Eskurri de Bonavista

Tradicions de Nadal amb l’esplai Eskurri de Bonavista

15/12/2014

Aquest cap de setmana, una cinquantena de nens i nenes de l’Esplai Eskurri de Bonavista han participat amb els seus monitors a una activitat d’Europe Direct Tarragona amb l’objectiu de conèixer com se celebra el Nadal arreu dels 28 estats membres de la UE.

A la primera part, van treballar les diferents formes de celebrar el Nadal. Hi ha diferències, però alhora també podien comprovar com hi ha moltes similituds, com per exemple, els dolços que es mengen aquests dies o els ajudants per a lliurar els presents als nens i nenes.

A la segona part de l’activitat, es van fer dos grups de treball. Els més petits prenien contacte amb els símbols de la UE: bandera, himne, lema, moneda i Dia d’Europa mentre els més grans, coneixerien la Carta dels Drets Fonamentals de la ciutadania europea. Entre tots han elaborat un mural on han volgut deixar clars quins són els valors de la UE.

L’activitat s’ha dut a terme al Centre Cívic de Bonavista, punt col·laborador d’Europe Direct Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta