Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 Un projecte Comenius Regio uneix Tarragona i Mikolóv en la celebració del Dia d'Europa

Un projecte Comenius Regio uneix Tarragona i Mikolóv en la celebració del Dia d'Europa

Un projecte Comenius Regio uneix Tarragona i Mikolóv en la celebració del Dia d'Europa

Els alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer fan un mural al seu centre
Un projecte Comenius Regio uneix Tarragona i Mikolóv en la celebració del Dia d'Europa Imatge de professors i alumens que participen al projecte educatiu europeu, acompanyats del tinent d'alcalde, Xavier Tarrés
15/05/2014

 

S'ha fet la presentació del mural que el alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer, han fet per a celebrar el Dia d'Europa. Aquesta és una activitat més de les què es duen a terme dins del projecte educatiu europeu Comenius Regio que porta per nom "EuKeyCom-European Key Competences and future jobs" i on també hi participa l'Institut Comte de Rius i el Col·legi Públic de Sant Rafael a més de comptar amb el suport de l’oficina Europe Direct Tarragona, l’IMET i Tarragona Impulsa.

El tinent d’alcalde Xavier Tarrés ha explicat que "es tracta d’una tasca cívica i enriquidora, per commemorar dins del marc d’actes entorn al Dia d’Europa i dins de les activitats incloses en el projecte Comenius Regio, que diversos centres fan amb la ciutat polonesa de Mikolóv”. A més ha volgut destacar  "el lligam europeu que s’estableix a partir de l’intercanvi de dues ciutats".

Els alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer han fet una cerca de les principals característiques del 28 estats membres de la UE. A més, a través de la plataforma e-twinning s'han posat en contacte amb centres escolars d'arreu de la UE que els han enviat postals.

El projecte "EuKeyCom-European Key Competences and future jobs" continuarà el proper curs 2014/2015.

Segells de reconeixement d'administració oberta