Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 El Senat de Tarragona renova el vint-i-cinc per cent dels seus membres

El Senat de Tarragona renova el vint-i-cinc per cent dels seus membres

El Senat de Tarragona renova el vint-i-cinc per cent dels seus membres

El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 2 de febrer
22/01/2015

 

El Senat de Tarragona va néixer com un òrgan consultiu de l’Alcaldia amb la voluntat d’assessorar sobre temes vinculats a la nostra ciutat, per a la projecció i la planificació de la Tarragona del futur.

Va començar la seva trajectòria l’any 2008 i, segons el seu reglament, cada tres anys ha de renovar el 25 % dels seus membres. La primera renovació va tenir lloc l’any 2011. Per tant, aquesta és la segona ocasió que es renova, d’acord amb el seu propi reglament. El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 2 de febrer, després d’estar quinze dies d’exposició al públic.

El Senat de Tarragona és un òrgan assessor de l’alcalde format per persones de prestigi acadèmic, professional o social que amb el seu criteri i coneixement aporten idees que beneficiïn la projecció de Tarragona en tots els àmbits. A través d’una política de proximitat cerquem un nou concepte de govern més participatiu.

Els requisits per ser senador o senadora són ser major de 18 anys, i viure o estar empadronat a Tarragona o treballar per la ciutat almenys en els darrers cinc anys. També exercir una activitat cívica compromesa amb la societat civil tarragonina i mantenir una actitud i una trajectòria de compromís amb els valors universals. Finalment que no estigui ocupant ni hagi ocupat, en els darrers cinc anys, cap càrrec polític.

Podeu trobar més informació a la seu electrònica

Segells de reconeixement d'administració oberta