Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Hàbits de vida saludables per prevenir trastorns alimentaris, al Pati de Mares i Pares Tarraconins

Hàbits de vida saludables per prevenir trastorns alimentaris, al Pati de Mares i Pares Tarraconins

Hàbits de vida saludables per prevenir trastorns alimentaris, al Pati de Mares i Pares Tarraconins

Tindrà lloc dijous 11 a les 16 hores, a l’Escola Sant Salvador, a càrrec de professionals de l’Institut de Trastorns Alimentaris
10/06/2015

 

Dijous 11 de juny a les 16 hores, el Pati de Mares i Pares Tarraconins ha preparat una nova sessió formativa anomenada "Hàbits de vida saludables per prevenir trastorns alimentaris", a càrrec de la Fundació Institut Trastorns Alimentaris, una xarxa de recursos assistencials especialitzats en trastorns de conducta.

L’Institut de Trastorns Alimentaris (ITA) tracta des de 1998 persones amb greus problemes de trastorns de conducta alimentària i ofereix una xarxa pròpia especialitzada i una atenció integral, coordinada, continuada i personalitzada pel tractament de patologies que tenen a veure amb l’alimentació. L’ITA està format per un equip multidisciplinari de professionals de l’àmbit de la psicologia, la psiquiatria, la medicina i la intervenció social amb especialització i una dilatada experiència.

El Pati de Pares Tarraconins és un projecte del Club dels Tarraconins que, en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Educació (IMET), té com a objectiu principal ajudar, guiar i donar suport als pares i mares en la tasca educativa i d'aprenentatge dels infants. A través de sessions pràctiques de la mà d'experts en diversos temes, El Club pretén donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir als pares en l'educació de l'infant.

La conferència tindrà lloc a l'escola Sant Salvador, av. Sant Salvador, 13. Accés lliure i gratuït, condicionat a l’aforament de la sala.

Segells de reconeixement d’administració oberta