Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 II Trobada dels Tarraconins Saludables al Parc del Francolí

II Trobada dels Tarraconins Saludables al Parc del Francolí

II Trobada dels Tarraconins Saludables al Parc del Francolí

Més de dues-centes persones participen en la caminada i a la gimcana de jocs de la Mediterrània
20/04/2015

La segona edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables, organitzada pel Departament de Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Tarragona, l’Oficina d’Europe Direct a Tarragona, el Club dels Tarraconins, Mare Terra Fundació Mediterrània i Tarragona 2017, va celebrar-se ahir al Parc del Francolí. En aquesta edició, s’ha fet una caminada popular per la llera del riu Francolí i una gimcana de jocs tradicionals de la Mediterrània.

Tots els nens i nenes inscrits a la Trobada dels Tarraconins Saludables van rebre una motxilla amb una samarreta, un embolcall reutilitzable i una xapa dels Tarraconins, una poma i una aigua. Abans de l’inici de la caminada, les famílies van visitar l’exposició del Riu Francolí a l’Escola Natura. Més de 200 persones van fer la caminada per la llera del riu Francolí i en arribar a la zona del Parc Central, van prendre un esmorzar saludable. La gimcana amb els deu jocs tradicionals de la Mediterrània, en representació dels continents que participaran en els Jocs Mediterranis 2017, va cloure la diada. En acabar, els participants van rebre un disc del Club dels Tarraconins.

Aquesta activitat s’emmarca dins la segona edició d’“Abril, el mes de la salut”, un programa d'activitats elaborat per diferents entitats i col·lectius de la ciutat, agrupats en la xarxa Tarragona Saludable, que treballen per millorar la salut dels tarragonins, i s’ha fet en col·laboració de les AMPES de les escoles de Tarragona i Protecció Civil de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta