Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 L'oficina del Síndic de Greuges torna a Tarragona

L'oficina del Síndic de Greuges torna a Tarragona

L'oficina del Síndic de Greuges torna a Tarragona

Aquest matí s’han atès deu persones entre queixes i consultes, i aquesta tarda el síndic pronuncia una conferència.
15/05/2014

L’any passat, l’Ajuntament de Tarragona va signar un conveni de col·laboració amb el Síndic de Greuges de Catalunya, que ha permès que l’oficina mòbil d’aquests s’instal·lés avui al Centre Cívic de Bonavista. Per això, un equip del Síndic s’ha desplaçat per segona vegada a Tarragona –la primera va ser el 2013- on ha atès un total de deu visites. Ja sigui una queixa o una consulta, el síndic pot atendre a tothom sempre que es tracti de competències limitades a l’administració pública.

“El síndic atén i orienta totes les persones interessades sobre el procediment més adient per solucionar el seu problema” diu Paco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes. I afegeix: “De les 10 visites efectuades avui, sis són queixes i quatre són consultes. De les queixes, tres ho són contra el mateix Ajuntament i les altres sobre consum. Pel que fa a les consultes, afecten temes tributaris i fiscals, consum elèctric, habitatge i sanitat”.

D’altra banda us recordem que avui el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, oferirà una conferència sobre el “Dret a la salut en el context de crisi”. La xerrada forma part del conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb el Síndic de Greuges que preveu que es desplaci almenys una vegada a l’any a Tarragona. La conferència tindrà lloc a la sala d'actes municipal, a les 19 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta