Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 Concurs #mAgradaria al Facebook de l'Ajuntament

Concurs #mAgradaria al Facebook de l'Ajuntament

Concurs #mAgradaria al Facebook de l'Ajuntament

S'hi pot participar cada dia feiner fins al 5 de gener
Concurs #mAgradaria al Facebook de l'Ajuntament Imatge del concurs #mAgradaria
20/12/2016

 

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc de la programació de Nadal 2016-17, convida els usuaris de Facebook a participar en l’activitat #mAgradaria amb la finalitat d'explicar, mitjançant imatges fotogràfiques i text, quins desitjos tenen per aquest Nadal. Les persones que vulguin participar-hi poden publicar a l’esdeveniment del Facebook, creat per l’Ajuntament, les seves imatges amb un desig utilitzant un dels estels de la campanya #mAgradaria fins al dia 5 de gener de 2017.

 

Premis:

De dilluns a divendres (no festius) es fa un sorteig diari entre tots els participants. Cada dia hi ha una persona guanyadora d’un premi que consisteix en un lot de tres obsequis:

  • Un tiquet regal de 10 € de la botiga Boho Chic by Maria (c. Canyelles, 1)
  • Una targeta regal de 20 € per gastar a qualsevol botiga de la Via T
  • Dos tiquets gratuïts per patinar a la pista de gel

 

Quan finalitzi el concurs, el dia 5 de gener a les 24 h, les cinc imatges que hagin aconseguit més m’agrades obtindran, per ordre de puntuació, aquest lot de premis:

  • Primer premi per la imatge amb més m'agrades: Sopar per a dues persones al restaurant ALL IN ONE + lot de productes de la perfumeria JÚLIA.
  • Segon premi per la segona imatge amb més m'agrades: Sopar per a dues persones a CAN TRUITES + planxa de cabell de la perruqueria OKTOBER. 
  • Tercer premi per la tercera imatge amb més m'agrades: Sopar per a dues persones a LA MESTRESSA DEL TÒFUL + val de 50 € de descompte de compra a la botiga BEAUTIFUL BRIDE.
  • Quart premi per la quarta imatge amb més m'agrades: Sopar per a dues persones a la pizzeria DA NICOLA + motxilla de la llibreria TRAVÉ.
  • Cinquè premi per la cinquena imatge amb més m'agrades: Sopar per a dues persones a la pizzeria LA PIADINA DELLA NONNA + Ritual Kerastasse de la perruqueria LLONGUERAS.

 

El resultat del concurs s’anunciarà el 9 de gener de 2016 a la pàgina del Facebook de l’Ajuntament de Tarragona, així com al perfil de Twitter @TGNAjuntament.

 

Trobareu més informació:

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta