Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 El proper diumenge arriba la tercera edició de la trobada dels Tarraconins Saludables

El proper diumenge arriba la tercera edició de la trobada dels Tarraconins Saludables

El proper diumenge arriba la tercera edició de la trobada dels Tarraconins Saludables

Hi haurà un pícnic gratuït per a tots els infants participants
El proper diumenge arriba la tercera edició de la trobada dels Tarraconins Saludables Cartell de la 3a trobada
13/04/2016

 

El proper diumenge 17 d’abril es celebra la tercera edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables que organitza el Servei Municipal de Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Tarragona i El Club dels Tarraconins. Per a l’edició d’aquest any s’ha programat una caminada popular des del cementiri de Tarragona a l’ermita del Llorito. La ruta es farà pel camí del Llorito i té un recorregut de 2,7 km d’anada i 2,7 km de tornada.

La sortida s’efectuarà des del pàrquing del cementiri a les 10 h. Al punt de sortida, els infants participants rebran una motxilla amb una poma i una aigua i, també crema solar per protegir-se del sol. L’arribada a l’ermita del Llorito serà sobre les 10:45 h, on es farà la foto de família i s’entregarà l’esmorzar saludable a tots els participants i les famílies podran gaudir d’una animació infantil. A les 12 h, s’emprendrà el camí de tornada.

Perquè els infants participants puguin obtenir el pícnic gratuït, els pares, mares o tutors dels infants hauran de formalitzar la inscripció a través del web del Club o a través de l’AMPA de l’escola. Es repartiran un màxim de 200 pícnics. La data límit d’inscripció serà el 14 d’abril.

Aquesta activitat s’emmarca dins la tercera edició de “El mes de la salut”, un programa d'activitats elaborat per diferents entitats i col·lectius de la ciutat, agrupats en la xarxa Tarragona Saludable, que treballen per millorar la salut dels tarragonins. La tercera Trobada dels Tarraconins Saludables compta amb la col·laboració de Europe Direct Tarragona, Casa Ametller, Coca-Cola, Tarragona 2017 i les AMPES de les escoles de Tarragona.

 

Més informació i inscripcions

 

Segells de reconeixement d’administració oberta