Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 La xerrada Pequemociones obre el nou cicle de Pati de Mares i Pares Tarraconins

La xerrada Pequemociones obre el nou cicle de Pati de Mares i Pares Tarraconins

La xerrada Pequemociones obre el nou cicle de Pati de Mares i Pares Tarraconins

La xerrada Pequemociones obre el nou cicle de Pati de Mares i Pares Tarraconins Cartell de la sessió
07/03/2016

 

Aquest dimecres, 9 de març a les 6 de la tarda, comença el nou cicle de Pati de Mares i Pares Tarraconins amb la sessió pràctica “Pequemociones” a càrrec d’Alejandro Pérez de la Torre, programa Superior de Coaching (UCM), MSc in Marketing Management (ESADE), llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses a la URV. La sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació acollirà aquesta xerrada que té com a principal objectiu conèixer les emocions dels més petits, com evolucionen i com gestionar-les a l'adolescència quan ja no són tan petits.

El Pati de Mares i Pares Tarraconins és l'escola de mares i pares del Club dels Tarraconins que té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants. Aquest segon quadrimestre consta de 6 sessions pràctiques de la mà d’experts en diversos temes que intentaran donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir en l’educació de l’infant i un taller de primers auxilis per a infants de 0 a 14 anys. En aquesta edició també hi participa el periodista Carles Capdevila que oferirà una xerrada sobre educar amb humor.

Les sessions es fan en diferents espais públics de la ciutat i són d'accés lliure i gratuït, limitat a l'aforament de la sala. Durant totes les sessions del Pati de Mares i Pares Tarraconins hi ha servei de ludoteca gratuït per aquelles famílies que vinguin acompanyades amb els seus infants. El Pati de Mares i Pares Tarraconins segueix comptant amb el suport d’El Corte Inglés.

Més informació: www.tarraconins.cat


 

Segells de reconeixement d’administració oberta