Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 Recepció a estudiants del col·legi bilingüe Cervantes de Moscou

Recepció a estudiants del col·legi bilingüe Cervantes de Moscou

Recepció a estudiants del col·legi bilingüe Cervantes de Moscou

Alumnes d'una de les millors escoles de Moscou, on s’atorga el títol de batxillerat espanyol, vénen cada any a Tarragona per tal que coneguin millor la cultura i els costums del país.
Recepció a estudiants del col·legi bilingüe Cervantes de Moscou Recepció a l'escola Cervantes. Foto: Mauri.
20/06/2016

La consellera de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, ha rebut un grup d’estudiants del col·legi bilingüe Cervantes de Moscou (Rússia) que ha fet una estada a la nostra ciutat invitats per l’Associació Hispano-russa F. Dostoievsky dins del programa cultural que ha organitzat l’associació tarragonina, presidida per Antonio Rodríguez.

Aquestes estades a la nostra ciutat d'alumnes d'una de les millors escoles de Moscou on s’estudia la llengua espanyola com a assignatura principal i on s’atorga el títol de batxillerat espanyol, es repeteixen cada any per tal que els joves coneguin millor la cultura i els costums del país.

Enguany els alumnes del Col·legi Cervantes han guanyat els tres primers premis a les Olimpíades de l'idioma espanyol d'àmbit nacional i han mostrat un gran domini de la llengua espanyola com a llengua estrangera. La vicedirectora i pedagoga del Col·legi Cervantes de Moscou, Marina Polisar, ha rebut diferents condecoracions espanyoles, entre elles, l’ordre d’Alfons X el Savi per la tasca que desenvolupa a l’escola. Un dels seus alumnes, Marc Ruban, enguany ha guanyat a nivell municipal les Olimpíades EuroAsia de l'idioma espanyol.

Segells de reconeixement d’administració oberta