Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct 30 dinosaures a mida real i la recreació de la vida de l'home de Neandertal al Recinte Firal

30 dinosaures a mida real i la recreació de la vida de l'home de Neandertal al Recinte Firal

30 dinosaures a mida real i la recreació de la vida de l'home de Neandertal al Recinte Firal

L’exposició “Prehistòric Tour” visitarà Tarragona el 21 i 22 de febrer després de l’èxit obtingut en altres ciutats europees
13/02/2015

El pròxim 21 i 22 de febrer es podrà veure al Recinte firal de Tarragona “Prehistòric Tour”, una mostra itinerant que ja ha visitat altres ciutats europees amb un gran èxit i que permet el visitant endinsar-se en l’època prehistòrica i veure 30 dinosaures a mida real, la reproducció d’un mamut llanut i escenes de la vida de l’home de Neandertal.

L’exposició, que va néixer de la passió per la prehistòria d’un grup d’amics científics, està formada per una important col·lecció privada de fòssils i esquelets. Durant el recorregut, l’home del Neandertal ens convidarà a conèixer la seva vida diària, com era la seva alimentació, la caça del mamut, la vida a les cavernes i els seus ritus i costums.

El “Prehistòric Tour” ha visitat diferents ciutats d’Europa i ha assolit un rècord de públic a ciutats com Bèlgica, amb 300.000 visitants.

Les entrades per l’exposició a Tarragona tenen un preu de 6 € i es podran adquirir a l’entrada de la mostra (Recinte Firal, davant l’estació RENFE) els mateixos dies 21 i 22 de febrer d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

Informació dels horaris i entrades:
Exposició: Prehistòric Tour (al Recinte firal, davant de l’estació de Renfe)
Dies: dissabte 21 i diumenge 22 de febrer 2015
Horari: 11-14 h i de 17-21 h
Preu de l’entrada: 6 € (els menors de 2 anys tenen l’entrada gratuïta)

Segells de reconeixement d’administració oberta