Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Activitats programades amb motiu del Dia d'Europa

Activitats programades amb motiu del Dia d'Europa

Activitats programades amb motiu del Dia d'Europa

L'Ajuntament de Tarragona i l'oficina Europe Direct han programat un seguit d'activitats entre el dia 8 i 15 de maig.
09/05/2013

Aquest proper dijous, dia 9 de maig, se celebra el “Dia d’Europa”. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona i l’oficina Europe Direct Tarragona, han programat un any més, un seguit d’activitats – entre el dia 8 i el 15 de maig- per reforçar el concepte de ciutadania europea. Precisament enguany se celebra l’Any Europeu dels ciutadans.

Dimecres dia 8 de maig

15 h Activitat amb els alumnes de l’Escola de Pràctiques. Xerrada sobre l’origen d’Europa i els seus símbols a càrrec de Joaquim Millán, director d’Eurolocal. En el decurs de l’acte, l’Ajuntament de Tarragona lliurarà una Bandera d’Europa a l’escola.
Col·labora: Conselleria d’Ensenyament i Escola de Pràctiques

Dijous dia 9 de maig

Els autobusos de l’EMT lluiran la bandera d’Europa.

A la nit, gràcies a la col·laboració de la conselleria d’Espais Públics la façana de l’Ajuntament i la Torre dels Vents s’il•luminaran en color blau, evocant la bandera d’Europa.

Divendres dia 10 de maig

L’oficina Europe Direct Tarragona donarà suport a les activitats organitzades pel col·legi Mare de Déu del Carme que es presenta enguany al concurs Euroscola 2013.

Lloc: Rambla Nova (davant Ajuntament)
Horari: de 10 h a 14 h

Dimecres dia 15 de maig

Jornada informativa sobre programes educatius europeus destinada als docents. L’objectiu és motivar als centres educatius a introduir-se en el món dels programes europeus a través del coneixement de diferents exemples de bones pràctiques.

Lloc: IMET
Horari: de 17:30 h a 20 h

Segells de reconeixement d’administració oberta