Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct El I Fòrum d’Entitats finalitza amb una valoració molt satisfactòria per part de totes les parts implicades

El I Fòrum d’Entitats finalitza amb una valoració molt satisfactòria per part de totes les parts implicades

El I Fòrum d’Entitats finalitza amb una valoració molt satisfactòria per part de totes les parts implicades

El punt i final ha estat la celebració del Marketplace, una activitat on les entitats han pogut explicar a diverses empreses participants les seves activitats i objectius de treball, amb la finalitat de posar en contacte entitats i empreses per poder arribar a col·laborar en projectes.
09/01/2013

 

Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i d’Universitats ha agraït “l’esforç de les més de 40 entitats que han participat a les diferents activitats: Fira d’Entitats a la Rambla Nova, programa de formació i Marketplace”. El conseller ha destacat que és una activitat amb un nou format que ha estat possible “gràcies a l’esforç de tothom: organitzadors però també les entitats implicades”. A més, també ha volgut destacar la participació de diverses empreses de la ciutat al Marketplace.

L’ èxit assolit fa preveure futures edicions del Fòrum d’Entitats que ha estat organitzat per l’Hotel d’Entitats i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta