Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Europe Direct i l'Oficina Jove organitzen la jornada "La mobilitat com a oportunitat per les persones joves"

Europe Direct i l'Oficina Jove organitzen la jornada "La mobilitat com a oportunitat per les persones joves"

Europe Direct i l'Oficina Jove organitzen la jornada "La mobilitat com a oportunitat per les persones joves"

La sessió serà el pròxim dia 9 de març i la finalitat és oferir eines i recursos sobre les opcions de mobilitat que els ofereix la UE.
03/03/2017

El centre d'informació Europe Direct Tarragona i l'Oficina Jove del Tarragonès organitzen una jornada de formació destinada a aquelles persones que es dediquen a informar les persones joves de les oportunitats que tenen per fer mobilitat internacional. La sessió serà el pròxim dia 9 de març i la finalitat és oferir eines i recursos sobre les opcions de mobilitat que els ofereix la UE.

La mobilitat inclou diferents modalitats d'estades dins els països membres de la UE i, en alguns casos, fins i tot fora.

Es tracta d'una forma de millorar la formació i aconseguir una major ocupabilitat entre una franja de la ciutadania molt afectada pels alts nivells d'atur.

D'altra banda, també es parlarà àmpliament del Servei de Voluntariat Europeu (EVS), un projecte finançat pel programa Erasmus+, el qual permet la mobilitat de joves d'entre 18 i 30 anys per fer un voluntariat d'un any a Europa i a la resta del món.

El programa inclou també un acostament a Eurodesk, un servei d'informació dirigit a joves que volen conèixer i participar en programes de la Unió Europea sobre formació, educació, voluntariat, beques d'estudis, oci, etc. En les seves oficines o mitjançant la seva pàgina web aconsellen sobre quin és el programa que més s'adequa a les necessitats de cadascun.

La jornada es farà el dia 9 de març, de 10 h a 14 h a l'Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni M. Claret n. 12-14) i les inscripcions es poden fer a través del web www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta