Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct L'Oficina Jove del Tarragonès organitza una sessió informativa sobre Camps de Treball 2014

L'Oficina Jove del Tarragonès organitza una sessió informativa sobre Camps de Treball 2014

L'Oficina Jove del Tarragonès organitza una sessió informativa sobre Camps de Treball 2014

Tindrà lloc el dijous 3 d'abril a l'Espai Jove Kesse
01/04/2014

 

Aquest dijous, 3 d’abril, tindrà lloc una sessió informativa sobre camps de treball organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès, equipament que funciona gràcies a un conveni entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta jornada es realitzarà a les 19 h a l’Espai Jove Kesse. L’accés és lliure, limitat a l’aforament de l’espai.

Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com a la resta de l’estat i arreu del món. La majoria es realitzen durant les vacances, però se’n troben de modalitats molt diverses: n'hi ha que duren quinze dies, a l'estiu; i n'hi ha de fins a 6 mesos, a països del sud.

El programa va adreçat a joves d’entre 14 i 29 anys que volen contribuir activament a la vida de grup i fer-hi les tasques corresponents.

Per inscriure's cal pagar una quota (cada organització estableix la seva) que garanteix les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i l'assegurança de responsabilitat civil. No inclou el transport per a arribar al camp ni l'assegurança de viatge.

Les preinscripcions pels camps de treball a Catalunya i a la resta de l’estat són del 8 al 14 d’abril, i pels camps de treball internacional que gestioni la COCAT, les inscripcions es van obrir el 19 de març i s’allargaran fins al 30 d’octubre o fins que s’acabin les places. Hi ha altres entitats que organitzen camps de treball internacionals, que es poden consultar a l’apartat de camps de treball internacionals de la Direcció General de Joventut.

Es pot trobar més informació sobre els camps de treball al web jove.cat/campsdetreball, als punts d’informació juvenil i a l’Oficina Jove del Tarragonès.

Segells de reconeixement d’administració oberta