Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Més de 3.000 persones troben feina gràcies a Eures

Més de 3.000 persones troben feina gràcies a Eures

Més de 3.000 persones troben feina gràcies a Eures

12/01/2015

El informe d'activitat 2013-2014 d’Eures Espanya confirma que més de 3.000 persones van trobar feina en un altre país de la UE gràcies a aquesta xarxa europea. Les ocupacions més demandades van ser les infermeres i llevadores, cuiners, miners i professionals de la construcció, titulats de cicle mitjà i superiors en biologia, medicina o salut, o titulats superiors , entre d’altres professions.

Aquest 2015 arriba amb algunes novetats. Les principals són:

La participació d’Eures Espanya en el programa “The Job of my life” perquè joves europeus puguin realitzar la Formació Professional Dual a Alemanya.

Projecte “Your First EURES Job” amb Suècia, pel qual s’ofereixen ajudes econòmiques i logístiques als candidats per a realitzar entrevistes fora del país de residència, instal·lació al país un cop el candidat sigui contractat i per realitzar curs d’idiomes si fos necessari per a l’ocupació sol·licitada i fins i tot per a l’homologació de títols professionals.

El Passaport de Competències, una nova eina del Portal EURES que contribueix d’una banda a facilitar la mobilitat dels sol·licitants d’ocupació permetent especificar les competències que han obtingut i on i per altra banda ajudar a les empreses a trobar treballadors qualificats.

Segells de reconeixement d’administració oberta