Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Taller per explicar les oportunitats que tenen les entitats del Tercer Sector a la UE

Taller per explicar les oportunitats que tenen les entitats del Tercer Sector a la UE

Taller per explicar les oportunitats que tenen les entitats del Tercer Sector a la UE

El taller es durà a terme a l'Espai Jove Kesse, el dia 30 de juny, de 9 a 14 h.
15/06/2015

Europe Direct Tarragona i Europe Direct Barcelona han organitzat pel proper dia 30 de juny un taller destinat a les entitats del Tercer Sector per donar a conèixer quines oportunitats els ofereix la UE. A més, també es farà un taller pràctic per donar a conèixer quin és el cicle d'un projecte europeu, des de l'aplicattion form a la gestió documental.

L’Oficina d’Europe Direct a Tarragona i Europe Direct Barcelona organitzen un taller per a entitats del Tercer Sector per ajudar-les a entrar en el món del projectes europeus. El taller, organitzat en col·laboració amb el de Departament de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i l’Hotel d’Entitats, es farà el dimarts 30 de juny de 9 a 14 hores a les dependències de l’Espai Jove Kesse (C/Sant Antoni Maria Claret 12-14) i té l’objectiu d’informar les entitats o organitzacions del Tercer Sector (aquelles que no tenen ànim de lucre, són no governamentals i són finançades, en part pel sector públic) dels programes específics que els ofereix la Unió Europea.

Els formadors que intervindran en la jornada “Oportunitats de la UE pel Tercer Sector” són destacats professionals com Gemma Garcia, de l’Oficina d’Europe Direct Barcelona; Marta Domènech, de l’Oficina Europe Direct Tarragona; Carme González, responsable del Servei de Voluntariat de l’Oficina Jove del Baix Camp i Joaquim Millán, d’Eurolocal. Entre d’altres aspectes, tractaran els programes específics que existeixen per a les entitats del Tercer Sector en l’àmbit europeu i també parlaran sobre el servei de voluntariat europeu. En el taller es donaran pautes per a la redacció d’un projecte a Europa i els formadors detallaran el cicle complert que segueix un projecte europeu, des de la gestió financera a la gestió documental o l’estratègia de comunicació que cal seguir.

El taller es durà a terme a l'Espai Jove Kesse, el dia 30 de juny, de 9 a 14 h.

Tots els interessats podeu enviar un correu a l'adreça: europedirect@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta