Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Els grups de teatre jove proposen #teatrefetacasa

Els grups de teatre jove proposen #teatrefetacasa

Els grups de teatre jove proposen #teatrefetacasa

Vuit companyies de la ciutat ofereixen per Internet breus fragments d'obres amb motiu del Dia Mundial del Teatre
25/03/2020

Vuit grups de teatre jove de Tarragona, sota la iniciativa Som Teatre Jove, projectaran, mitjançant els canals i xarxes socials, més de deu interpretacions teatrals realitzades per joves actors i actrius de la ciutat.

Seran breus fragments d’obres, algunes de creació pròpia, que es podran veure des d’aquest dimecres i arribaran al seu punt màxim de visualització el divendres vinent, 27 de març, Dia Mundial del Teatre. Aquest divendres també es realitzarà la transmissió en directe via Instagram a les 19 h des del compte de @tarragonajove dels següents documentals:

  1. Documental 2016 | Mostra de Teatre Jove
  2. Documental 2018 | 25 anys de la Mostra de Teatre Jove

La Faixsula, Arteliats, Nebulosa, Meraki, Tornavís, (H)istrionis, Ramé Phuart i Theatron són les companyies teatrals que, amb el suport de la Conselleria de Joventut, han animat els seus membres a seguir assajant i produint teatre des de casa. Amb això, el missatge és clar: la cultura juvenil i la creació jove no s’aturen i activen de forma persistent fórmules per continuar el seu activisme tot i l’emergència que ens manté en confinament.

Les peces són curts teatrals que els mateixos grups aniran penjant als seus canals d’Instagram i Facebook

Segells de reconeixement d’administració oberta