Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies La Generalitat adjudica el projecte d'obra civil del Palau d'Esports dels Jocs a la UTE Guinovart i Obrascón

La Generalitat adjudica el projecte d'obra civil del Palau d'Esports dels Jocs a la UTE Guinovart i Obrascón

La Generalitat adjudica el projecte d'obra civil del Palau d'Esports dels Jocs a la UTE Guinovart i Obrascón

Les obres s'han adjudicat per un import de 3,6 milions d'euros i contemplen un termini d'execució de 6 mesos.
La Generalitat adjudica el projecte d'obra civil del Palau d'Esports dels Jocs a la UTE Guinovart i Obrascón Vista interior de com serà el pavelló esportiu
31/05/2016

El Consell d'Administració d'Infraestructures ha adjudicat aquest dimarts les obres del projecte d'obra civil del Palau d'Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Agrupación Guinovart Obras i Servicios Hispania i Obrascón Huarte Lain. L'import d'adjudicació és de 3.591.932,20€ (sense IVA) i el termini d'execució és de 6 mesos.

L'obra de construcció del Palau d'Esports té un import màxim de licitació de 14,7 milions d'euros (IVA inclòs), i s'estructura en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions. Aquest primer projecte d'obra civil inclou tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló.

Cal recordar que el passat 28 d'abril Infraestructures.cat va autoritzar l'inici de les actuacions per licitar, per tràmit d'urgència, la construcció del Palau d'Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Per a més informació sobre els detalls del procés de licitació d'aquest projecte es pot consultar el web d'Infraestructures.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta