Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2011 L'alcalde de Tarragona consensua el POUM amb el director general d'Urbanisme

L'alcalde de Tarragona consensua el POUM amb el director general d'Urbanisme

L'alcalde de Tarragona consensua el POUM amb el director general d'Urbanisme

La Generalitat aprovarà demà definitivament el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal
08/06/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha reunit aquest dimecres amb el director general d’Urbanisme, Pere Solà, per posar en comú la ponència del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per arribar al ple acord demà, durant la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Xavier Tarrés, ha explicat que “la satisfacció és plena, tant per part de la Generalitat com de l’Ajuntament. Tal i com ha anat la reunió d’avui només ens cal esperar que demà s’aprovi el POUM. Un document –ha indicat Xavier Tarrés– que marcarà les directrius urbanístiques de la ciutat de Tarragona ens els propers anys. “El més important és que ja no hi ha marxa enrere. Demà arribarem a la culminació d’un procés molt llarg i costós però que ha valgut la pena”. I ha conclòs: “Aquest nou POUM s’ha aconseguit amb un procés més ciutadà, més participatiu i més proper a la gent que mai”.

Segells de reconeixement d’administració oberta