Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2013 L'alcalde defensa el Corredor del Mediterrani en la V Trobada del Cercle d'Economia

L'alcalde defensa el Corredor del Mediterrani en la V Trobada del Cercle d'Economia

L'alcalde defensa el Corredor del Mediterrani en la V Trobada del Cercle d'Economia

L'acte s’ha celebrat el dimecres 13 de febrer al migdia al Seminari de Tarragona.
L'alcalde defensa el Corredor del Mediterrani en la V Trobada del Cercle d'Economia Foto: Ajuntament de Tarragona
13/02/2013

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat la necessitat del Corredor del Mediterrani en el marc de la V Trobada del Cercle d’Economia que s’ha celebrat el dimecres 13 de febrer al Seminari de Tarragona. “És imprescindible. Ni la nostra indústria ni el nostre Port poden competir ni ser viables. Per tant, aquí ens juguem la supervivència de dos pilars econòmics fonamentals: el Port i la indústria del major complex petroquímic del sud d'Europa”, ha remarcat.

L’alcalde Ballesteros ha demanat una aposta clara de l’Estat a favor del Corredor del Mediterrani. “Valorem molt una col·laboració institucional, de la societat civil i dels territoris com aquesta trobada del Cercle d’Economia i l’Associació Valenciana d’Empresaris. Aquest és el cas que hauríem de prendre com a exemple a Espanya. Perquè aquest tipus de col·laboracions cohesionen i donen força, compartint treball i defensant interessos comuns”, ha destacat.

Un cop finalitzades les intervencions, s’ha fet la lectura del manifest per part de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Cercle d’Economia, Josep Piqué; el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda; l’alcalde de Castelló, Juan Alfonso Bataller; la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient del Govern Valencià, Isabel Boning; el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font; i el president de la Fundació Proave, Federico Fèlix.

Segells de reconeixement d'administració oberta