Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2014 El Tanatori aprova la remodelació integral de les seves instal·lacions

El Tanatori aprova la remodelació integral de les seves instal·lacions

El Tanatori aprova la remodelació integral de les seves instal·lacions

L’any vinent es congelen les tarifes i s’inicia un canvi a les sales de vetlla, als forns crematoris, a l’àrea d’atenció a les famílies i al vestíbul
10/11/2014

 

L’Empresa de Serveis Funeraris Municipals de Tarragona (EMSERFUMT) portarà al proper Consell d’Administració de l’empresa mixta la congelació de les tarifes per l’any vinent i una reforma integral de les instal·lacions. Les obres consisteixen en la remodelació del vestíbul, la sala de recepció, les dependències administratives i els espais on es reben les famílies.

Així mateix, un dels canvis més visibles serà la remodelació integral de les sales de vetlla on es remodelarà des de la il·luminació per aconseguir més eficiència energètica, al mobiliari, passant per totes les instal·lacions d’aires condicionats. “Es tracta de la reforma més important d'ençà que es va inaugurar fa vint anys”, remarca el president del Serfum, Rafael Pallero. I afegeix: “De fet, ja s’estan modernitzant les instal·lacions dels forns crematoris, que eren molt antigues, i alhora s’està actuant en l’espai anterior perquè les famílies s’hi trobin millor”. El cost total de les obres és de 468.504,64 euros.

Per altra banda, l’Empresa de Serveis Funeraris Municipals de Tarragona ofereix des del mes passat un nou servei d’atenció al dol fruit d’un conveni amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs. El president d’EMSERFUMT, Rafel Pallero, explica que “es tracta d’oferir serveis que millorin la qualitat de les atencions rebudes pels ciutadans, en aquest cas, de les famílies que estan en dol per la pèrdua d’un ésser proper”.

Segells de reconeixement d’administració oberta