Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 Acord entre l'Ajuntament de Tarragona i els veïns de La Granja-Torreforta

Acord entre l'Ajuntament de Tarragona i els veïns de La Granja-Torreforta

Acord entre l'Ajuntament de Tarragona i els veïns de La Granja-Torreforta

Es tracta de persones afectades per la liquidació de les obres del Pla Parcial 11
Acord entre l'Ajuntament de Tarragona i els veïns de La Granja-Torreforta Imatge de la reunió mantinguda
26/08/2014

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda i regidor del barri de La Granja, Pau Pérez, i una representació dels veïns afectats per la liquidació del Pla Parcial 11 s’han reunit aquesta tarda per rebre la informació de la liquidació de les obres del Pla Parcial 11.

L’equip de govern els ha explicat el contingut de la carta que van rebre els veïns on els informava dels 90.000 euros que quedaven pendents un cop acabes les obres, “però en cap cas es reclamava el seu pagament”, ha assegurat el tinent d’alcalde Pau Pérez.

Així mateix, l’equip de govern s’ha compromès a estudiar les al·legacions per tal d’arxivar l’expedient, com reclamaven els veïns.

També es crearà una comissió de seguiment entre l'Ajuntament i una representació dels veïns afectats per estar informats de tots els passos que es vagin donant.

Finalment, l’equip de govern s’ha compromès a esbrinar perquè l’equip de govern anterior al de l’alcalde Ballesteros va retornar el 2006 l’aval a l’empresa constructora quan encara no s’havia liquidat l’obra.

Cal recordar que aquest no és un tema nou, sinó que es remunta a fa vint anys.

Cronologia:
• 1992: inici de la reparcel·lació i càlculs inicials dels costos de la urbanització del PP 11 La Granja-Torreforta.
• Les obres s’adjudiquen a l’empresa Tracsa. L’empresa fa suspensió de pagaments quan les obres s’estaven executant.
• L’empresa cobra les diferents certificacions però fa suspensió de pagaments. Els darrers pagaments es realitzen l’any 1998.
• Durant aquests anys s’arrangen una part de la instal·lació elèctrica en la que intervenen diferents empreses: SECE i ENHER.
• Entre 1998-2005 els promotors es fan càrrec de pagar les quotes i és en aquell moment quan l’equip de govern hagués de reclamar les quotes urbanístiques.
• 2006 l’equip de govern de CiU-PP retorna la fiança a l’empresa constructora sense fer la recepció de l’obra i, per tant, la liquidació queda pendent.

Segells de reconeixement d’administració oberta