Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 Demà a les 10 del matí s’obrirà la nova àrea de jocs infantils El Patufet a la plaça Verdaguer

Demà a les 10 del matí s’obrirà la nova àrea de jocs infantils El Patufet a la plaça Verdaguer

Demà a les 10 del matí s’obrirà la nova àrea de jocs infantils El Patufet a la plaça Verdaguer

En aquesta plaça ja hi havia una zona de jocs per a la canalla fins a 4 anys, però es va detectar la necessitat de poder disposar a la mateixa plaça d’una àrea de jocs per a infants més grans, d’edat mitjana
18/09/2015

Els treballs han consistit a treure el parterre que hi havia i col·locar un banc de fusta, repetint el que es va posar en la primera zona de jocs, i els diferents elements infantils. Així, hi ha un panell on s’explica el conte d’El Patufet amb il·lustracions, dos jocs de molla amb els dibuixos d’el Patufet i del Dineret, un tobogan amb el dibuix del Bou, un gronxador amb el dibuix de la Col, un balancí amb el Cistellet i una caseta que és la Botiga, així com dues molles petites, cosa que farà que es pugui gaudir del conte sencer.

Cal assenyalar que la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés ha col·laborat en el disseny d’aquests peces.

També hi ha cartells individuals d’edats d’ús per cada element de joc instal·lat i un cartell general amb informació recomanada per l’Ajuntament. Els materials utilitzats són d’alta qualitat i resistència i compleixen la normativa europea de seguretat.

La consellera de Parcs i Jardins, Ivana Martínez, ha manifestat que “aquest nou espai s’ha plantejat com una àrea de jocs infantils amb un vessant lúdic i de difusió d’un dels contes més populars de la cultura catalana.”

El disseny i control de les obres ha anat a càrrec de la Brigada Municipal. El cost de l’obra ha estat de 60.500 €.

Segells de reconeixement d’administració oberta