Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 L'Ajuntament de Tarragona es reuneix amb CCOO per parlar sobre la xarxa elèctrica

L'Ajuntament de Tarragona es reuneix amb CCOO per parlar sobre la xarxa elèctrica

L'Ajuntament de Tarragona es reuneix amb CCOO per parlar sobre la xarxa elèctrica

Els representants polítics i sindicals han parlat sobre com els costos de la tarifa elèctrica perjudiquen i posen en perill la competitivitat de les empreses del sector químic a Tarragona. També s’ha posat damunt la taula la preocupació per la situació laboral del personal de les empreses subcontractades per Fecsa Endesa.
09/04/2015

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i els tinents d’alcalde Javier Villamayor i Xavier Tarrés s’han reunit aquest matí amb els representants de Comissions Obreres d'Indústria a Catalunya per parlar de l’estat i el manteniment de la xarxa de distribució elèctrica de la ciutat de Tarragona. La reunió s’emmarca en una ronda de trobades que la branca d’indústria del sindicat està realitzant amb els alcaldes i regidors de les principals ciutats catalanes per parlar sobre el manteniment de la xarxa d’electricitat. A més de la problemàtica del manteniment de les instal·lacions elèctriques de la ciutat, els representants polítics i sindicals han parlat sobre com els costos de la tarifa elèctrica perjudiquen i posen en perill la competitivitat de les empreses del sector químic a Tarragona.

Durant la reunió també s’ha posat damunt la taula la preocupació per la situació laboral del personal de les empreses subcontractades per Fecsa Endesa, principal empresa licitadora de la xarxa de distribució elèctrica de l’Estat, i que realitzen les tasques de manteniment de la xarxa elèctrica. En aquest sentit, José J. Marín Sànchez, coordinador de  Polítiques sectorials de CCOO d’Indústria a Catalunya ha explicat als representants municipals que caldria vetllar per les condicions laborals del personal que treballa en el manteniment de la xarxa elèctrica, i ha assegurat que “s’ha destruït més del 50% d’ocupació”.

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona s’ha compromès a traslladar el contingut de la reunió al Conseller d’Empresa i Ocupació en pròximes reunions i a tractar el tema en el Consell d’Alcaldes del Tarragonès.

Segells de reconeixement d’administració oberta