Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2019 Avança la urbanització del Pla Parcial 10

Avança la urbanització del Pla Parcial 10

Avança la urbanització del Pla Parcial 10

L'UTE Comsa-Rogasa ha estat l'empresa més ben classificada en l'obertura de les ofertes econòmiques
05/08/2019


Les ofertes econòmiques per a la urbanització del Pla Parcial 10 s'han obert aquest migdia. L'UTE formada per les empreses Comsa i Rogasa ha estat la millor classificada. Un cop aportin la documentació requerida per l'Ajuntament de Tarragona es procedirà, si s'escau, a l'adjudicació.

El conseller de Territori i portaveu municipal, Xavier Puig, ha manifestat que "aquest és un pla al qual ens hem oposat sempre. És una herència del Govern anterior, amb una tramitació molt avançada. Un cop valorat amb els tècnics municipals la possibilitat de frenar-lo, hem decidit continuar endavant amb la tramitació perquè els costos legals i econòmics no serien ni raonables ni assolibles per la ciutat. Com a Govern responsable que som el que farem és: aprofitar el desenvolupament del pla per la construcció de pisos de protecció oficial. En concret, n'hi haurà més de 400, el que representa més del 35% del total de l'habitatge. És a dir el que farem és vetllar per tenir el màxim de sòl possible per destinar-lo a habitatge social, que tanta falta fa a la ciutat de Tarragona".

I ha afegit: "Per altra banda, estem en negociacions amb l'empresa Ten Brinke per aprofitar la seva implantació per tal que serveixi com a pol d'atracció comercial d'arreu del Camp de Tarragona i no com una competència pel petit comerç. Vull agrair la bona disposició de l'empresa en aquests primers contactes que hem mantingut perquè estan disposats a treballar en totes les propostes que siguin convenients i necessàries per afavorir el comerç de la ciutat".

Segells de reconeixement d’administració oberta