Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2019 Es retiraran els patinets elèctrics instal·lats sense autorització municipal

Es retiraran els patinets elèctrics instal·lats sense autorització municipal

Es retiraran els patinets elèctrics instal·lats sense autorització municipal

La retirada es farà a partir d'aquesta tarda
Es retiraran els patinets elèctrics instal·lats sense autorització municipal Foto: Mauri
18/11/2019

El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, ha anunciat que avui mateix la Guàrdia Urbana retirarà els patinets elèctrics de lloguer instal·lats per una empresa privada a diferents zones de la ciutat perquè no tenen autorització municipal.

L’Ajuntament denunciarà aquest fet i aplicarà la sanció corresponent a l’empresa.

El conseller Xavier Puig ha manifestat que l’Ajuntament està en converses amb diferents empreses interessades a implantar-se a la nostra ciutat. “El mes d’agost vam mantenir la darrera reunió i vam quedar que l’any vinent es podria posar en marxa aquest servei, no abans. Fins aleshores, pactaríem com havia de ser el servei. En les converses també va quedar clar que les empreses es farien càrrec del finançament del lloc d’aparcament”.

Amb motiu de l’incompliment d’una determinada empresa, aquesta tarda la Guàrdia Urbana i la Brigada Municipal retiraran els patinets mal instal·lats i procediran a la denúncia.

De moment hi ha cinc empreses interessades a oferir aquest servei, i l’Ajuntament està acabant de concretar els detalls normatius i de mobilitat d’aquests vehicles.

L’Ajuntament no licitarà el servei. S’autoritzaran les empreses que vulguin implantar-se a la ciutat i compleixin els requisits de l’autorització, que  seran els mateixos per a totes les empreses.

Segells de reconeixement d'administració oberta