Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2019 S'inicia la tramitació per la rehabilitació de la coberta del Palau Municipal

S'inicia la tramitació per la rehabilitació de la coberta del Palau Municipal

S'inicia la tramitació per la rehabilitació de la coberta del Palau Municipal

Amb un pressupost de 467.000 mil euros i un termini d'execució de nou mesos
27/08/2019

L'Ajuntament ha iniciat la tramitació per la rehabilitació de la coberta del Palau Municipal. El pressupost de sortida de la licitació és de prop de 467 mil euros amb un termini d'execució de nou mesos i les empreses interessades poden presentar oferta fins al 16 de setembre.

La consellera de Contractació, Laura Castel, ha explicat que es tracta de la reforma de la teulada i la façana del Palau Municipal a la plaça de la Font. I ha detallat que "l'octubre del 2017, en una inspecció, es van detectar tèrmits a les bigues de fusta que suposaven una pèrdua del 80% del material a la part més estructural. Davant aquestes evidències que podien suposar un perill, hem tramitat amb urgència l'arranjament integral de tota la part afectada".

Les obres es dividiran en cinc fases. En la primera s'actuarà a la sala d'actes i la rotonda i es continuarà pel Saló de Plens, la Torre del Rellotge, la Sala dels Tarragonins Il·lustres i la façana, on s'intervindran també els elements ornamentals.

Més informació a contractaciopublica.gencat.cat
 

Segells de reconeixement d'administració oberta