Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2020 Aprovat inicialment el Pla de millora urbana de la zona del Nàstic

Aprovat inicialment el Pla de millora urbana de la zona del Nàstic

Aprovat inicialment el Pla de millora urbana de la zona del Nàstic

S’hi construiran 500 habitatges, 120 dels quals tindran caràcter social
20/02/2020

La Junta de Govern Local del passat divendres va aprovar inicialment el Pla de millora urbana 34, Gimnàstic de Tarragona-Arrabassada. Aquest Pla ocupa 124.000 m2 ubicats entre la rotonda de la Via Augusta, la ITV i els terrenys del Club Gimnàstic, i preveu la construcció de 550 habitatges, 120 dels quals tindran caràcter social.

Els propietaris dels terrenys són l’Ajuntament de Tarragona, que té el 45 % de la superfície, el Club Gimnàstic, també amb el 45 %, i particulars, amb el 10 % restant.

El conseller de Territori, Xavier Puig, ha manifestat que “l’Ajuntament impulsa la creació de 500 habitatges a la zona del Nàstic, i amb això acabem d’ordenar el sector de la Vall de l’Arrabassada, que és una de les entrades de la ciutat. Entenem que aquest sector genera ciutat cohesionada i sostenible, a diferència d’altres. Des del Govern municipal apostem per plans urbanístics petits i mitjans,  que omplen els forats de la ciutat i la fan forta. Aquest Pla se suma a altres plans que estem tirant endavant a diferents punts de Tarragona, de manera que repartim joc entre el centre i els barris per tal de fomentar la cohesió”.

El Pla el promou l’Associació Administrativa de Cooperació Provisional del PMU-34 Gimnàstic de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta