Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies VI simulació del Parlament Europeu Tarragona

VI simulació del Parlament Europeu Tarragona

VI simulació del Parlament Europeu Tarragona

Un centenar d'estudiants universitaris de Tarragona es convertiran demà en eurodiputats per un dia
VI simulació del Parlament Europeu Tarragona Fotografia corresponent a l'edició de l'any 2018
23/04/2019

Serà en la sisena edició de la Simulació del Parlament Europeu a Tarragona, organitzada pel Centre Europe Direct TGN juntament amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona.

Un any més, els alumnes eurodiputats i eurodiputades aprendran de primera mà sobre el funcionament de la institució europea, i en aquesta ocasió es distribuiran equitativament en quatre comissions parlamentàries per debatre temes del seu interès: Comissió d’Afers Exteriors, Comissió de Cultura i Educació, Comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària, i Comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior.

El passat mes de març, els universitaris tarragonins van participar en un col·loqui amb els eurodiputats Javi López i Ernest Urtasun, en què van poder conèixer i resoldre els seus dubtes sobre la feina dels representants del Parlament Europeu. Demà seran ells els eurodiputats, una cita que tindrà lloc al Campus Catalunya (URV) i que es podrà seguir en xarxes socials a través de l’etiqueta #EuroparlaTGN.

Segells de reconeixement d’administració oberta