Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies VI simulació del Parlament Europeu Tarragona

VI simulació del Parlament Europeu Tarragona

VI simulació del Parlament Europeu Tarragona

VI simulació del Parlament Europeu Tarragona Fotografia corresponent a l'edició de l'any 2018
Un centenar d'estudiants universitaris de Tarragona es convertiran demà en eurodiputats per un dia
23/04/2019

Serà en la sisena edició de la Simulació del Parlament Europeu a Tarragona, organitzada pel Centre Europe Direct TGN juntament amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona.

Un any més, els alumnes eurodiputats i eurodiputades aprendran de primera mà sobre el funcionament de la institució europea, i en aquesta ocasió es distribuiran equitativament en quatre comissions parlamentàries per debatre temes del seu interès: Comissió d’Afers Exteriors, Comissió de Cultura i Educació, Comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària, i Comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior.

El passat mes de març, els universitaris tarragonins van participar en un col·loqui amb els eurodiputats Javi López i Ernest Urtasun, en què van poder conèixer i resoldre els seus dubtes sobre la feina dels representants del Parlament Europeu. Demà seran ells els eurodiputats, una cita que tindrà lloc al Campus Catalunya (URV) i que es podrà seguir en xarxes socials a través de l’etiqueta #EuroparlaTGN.

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat