Tarragona, 21-03-2018
Esteu aquí: Inici Notícies Tarragona celebra la primera Fira d'Art de la ciutat

Tarragona celebra la primera Fira d'Art de la ciutat

Tarragona celebra la primera Fira d'Art de la ciutat Cartell de la I Fira d'Art de Tarragona
Els artistes que vulguin participar podran fer la seva inscripció a partir del 17 de febrer
15/02/2011

El dissabte 2 d’abril tindrà lloc la I Fira d’Art de Tarragona, que s’emmarca dins el circuit de fires d’art de Catalunya i que a Tarragona es fa amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i el Pla Integral de la Part Alta. La I Fira d’Art de Tarragona, que impulsen un grup d’artistes de la Part Alta, neix amb la finalitat de cobrir un espai artístic a la ciutat, donant-li una pinzellada de color, així com promoure la participació d’artistes i posicionar-se dins del circuit de fires d’arreu del territori.

L’espai de la fira el compartiran els artistes que exposaran i el públic que la visiti. D’aquesta manera, la I Fira d’Art de Tarragona esdevindrà un espai per exhibir la producció d’un important grup de tarragonins que han triat l’art com a llenguatge expressiu i el volen mostrar a la seva ciutat.

Podran participar a la Fira els pintors que ho desitgin amb les modalitats de pintura, collage i dibuix. Les inscripcions es podran fer a partir del proper dijous 17 de febrer i fins a l’11 de març a través del web www.tarragonafiradart.com, on es podrà trobar tota la informació de l’esdeveniment.

El segon component de la Fira d’Art de Tarragona serà el públic, que tindrà la  possibilitat d’admirar l’obra feta pel propi pintor que en aquell moment l’acompanya. Una oportunitat única per conversar, sentir les explicacions que cada artista fa de la seva obra, les tècniques utilitzades... Un autèntic plaer i naturalment a uns preus raonables i assequibles a qualsevol pressupost.

Des de l’organització es vol convidar a tots els ciutadans a gaudir, venir, mirar i valorar l’obra de cada pintor i si els agrada, podran comprar una obra d’art a la Fira de Tarragona. La I Fira d’Art de Tarragona es realitzarà dissabte dia 2 d’abril de 2011, de 10 a 21 h, a la Rambla Nova de Tarragona, en el tram comprès entre els carrers Sant Agustí i Sant Francesc. 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat