Tarragona, 23-09-2018
Esteu aquí: Inici Pla integral de Campclar

Presentació

Presentació

Pla integral de Campclar

Campclar neix, com molts altres barris, per la necessitat d’habitatges derivada de l’enorme afluència de població immigrada que va tenir lloc a la dècada dels cinquanta i a la dels seixanta, provinent d’altres indrets de la península, atreta per la ràpida industrialització i l’oferta de feina del municipi de Tarragona.

Al llarg dels anys el barri de Campclar s’ha anat degradant tant a nivell físic com social, i per aquesta raó es planteja la necessitat d’una intervenció integral.

L’any 2005 el Projecte integral del barri de Campclar surt seleccionat juntament amb uns altres setze dins de la convocatòria de la Llei de barris, amb una dotació pressupostària de 14.992.143,64 € , finançada al 50% per l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

El Projecte integral del barri de Campclar contemplava 24 actuacions encaminades a assolir una millora de la qualitat de vida dels habitants del barri, afavorir la convivència i enfortir la cohesió social, promoure l’accés de la població al mercat laboral i augmentar-ne la qualitat ocupacional, a més de promocionar la dinamització econòmica del barri.

El Pla Integral de Campclar va finalitzar a l’octubre de l’any 2012, amb la finalització i entrada en funcionament de l’equipament “Espais de Trobada”.

Informe final del Pla Integral de Campclar

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat