Tarragona, 21-03-2018
Esteu aquí: Inici Pla integral de Campclar Actuacions Equipaments

Equipaments

Equipaments

El Pla Integral de Campclar ha dotat al barri dels equipaments culturals i d’ús col·lectiu adients per dinamitzar la vida social i econòmica del barri:

Espai Teltres Campclar (telecentre) i Espai Ponent d’Orientació, Formació i Ocupació. Aquest local situat al c. Riu Brugent, bloc Sant Magí-Santa Tecla, 14 acull aquests dos espais:

  • Al Telecentre es realitzen cursos d’informàtica, ofimàtica, internet i imatge digital amb molta acceptació i satisfacció per part dels veïns que hi han participat.

Telecentres de Tarragona

  • A l’Espai Ponent, destinat a la formació i ocupació, es porta terme un assessorament integral a les persones que busquen feina i mitjançant cursos de formació es pretén millorar la formació laboral de la població.

Aquests dos serveis es continuen portant a terme al nou equipament executat pel PICC: “Espais de Trobada”.

Telecentre Telecentre

Telecentre Telecentre

Telecente de Campclar (Xarxa de Telecentres de Tarragona)

Oficina de Plans Integrals. És l’oficina on s’han gestionat els plans integrals i ha acollit els programes socials i econòmics que es desenvolupen al barri. Actualment continua funcionant com Oficina de Serveis Socials.

Veïns Actius. La seu del programa d’intervenció sòcio-educativa per a la promoció de la convivència veïnal a Campclar. Situada al c. Riu Llobregat, bloc 4 escala 9 baixos.

Seu de veins actius

Seu de Veïns Actius

Espais de Trobada. El programa pretén transformar un enorme solar que dividia el barri i oferia una imatge molt deteriorada de la zona, en un equipament d’ús col·lectiu amb espais multidisciplinaris per dotar el barri de nous serveis, no solament per a la gent del barri, sinó per a tots els ciutadans de Tarragona.

L’edifici, de 2.000 m2 aproximadament, distribuït entre planta baixa i dues plantes d’alçada, disposarà de sales destinades a realitzar tallers i cursos formatius d’’hosteleria, música, teatre i altres formacions en diferents àmbits destinades a afavorir la inserció laboral.

Entrada principal Espais de trobada

Entrada principal

Aules cuina espais de Trobada Aules formació espais de Trobada

Espais de Trobada

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat