Tarragona, 25-09-2018
Esteu aquí: Inici Pla integral de la Part Alta

Presentació

Presentació

Pla integral de la Part Alta

 
La Part Alta s’identifica com el centre històric de la ciutat de Tarragona, parcialment rodejada per la muralla romana i on es concentra la major part de patrimoni històric i els equipaments museogràfics més importants. És una de les zones més emblemàtiques i amb més pes històric i social de Tarragona.
 
Actualment la Part Alta pateix la degradació pròpia de les zones històriques: manca de zones verdes, edificis en continu deteriorament, manca d’equipament i serveis, barreres arquitectòniques, població envellida i necessitat de reactivació econòmica i comercial.
 
L’any 2007 el Projecte integral de la Part Alta surt seleccionat junt amb uns altres 23 barris dintre de la convocatòria de la Llei de Barris amb una dotació pressupostària de 12.186.648 € , finançada al 50% per l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.
 
El Projecte integral de la Part Alta contempla 30 actuacions encaminades a dotar a la població dels equipaments necessaris destinats a les persones com a pols d’activació, la regeneració física i urbanística, així com la dinamització comercial, cultural i turística per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.
 

 Mapa Part Alta

Part Alta de Tarragona

 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat