Tarragona, 20-03-2018
Esteu aquí: Inici Pla integral de la Part Alta Actuacions

Actuacions

Actuacions

P.I.P.A URBANActuacions urbanístiques

P.I.P.A NO URBANActuacions no urbanístiques

Com la majoria de nuclis antics d’arreu de Catalunya la Part Alta pateix la degradació pròpia del pas del temps, té una activitat comercial estancada, una població envellida i la mancança històrica d’un equipament al servei de les persones. No obstant, la Part Alta té una peculiaritat que la fa única: des de l’any 2000 forma part del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

La suma d’aquestes circumstàncies evidencien la necessitat d’una actuació global i integral per millorar la Part Alta i explotar el seu potencial a tots els nivells.

El PIPA té com a objectius millorar l’habitabilitat del barri, dinamitzar el comerç, millorar l’atenció a les persones dependents, dotar el barri d’un equipament social i cultural de referència i potenciar l’atractiu cultural i turístic com a motor de desenvolupament econòmic. Totes i cadascuna de les actuacions previstes en el PIPA van encaminades a aconseguir aquests objectius.

Totes les actuacions socials, culturals i de dinamització comercial i subvencions estan en marxa i així seguiran fins al final del Pla. Algunes són de continuïtat i altres tenen actuacions concretes al llarg de l’any.

En aquest apartat podeu veure un resum de les actuacions ja realitzades o projectades, agrupades en els àmbits següents:

 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat