Tarragona, 18-03-2018
Esteu aquí: Inici Pla integral de la Part Alta Actuacions Sostenibilitat i noves tecnologies

Sostenibilitat i noves tecnologies

Sostenibilitat i noves tecnologies

Campanya de sensibilització per a la recollida d’escombreries. Amb l’objectiu de sensibilitzar la població de la Part Alta en la recollida selectiva mitjançant campanyes informatives. Es realitzen campanyes per mitjà dels Plans d’Ocupació, amb la col•laboració del SOC, amb educadors mediambientals que treballen al barri per tal d’informar a la població on, com i quan llençar les escombraries.

Així mateix s’ha donat suport tècnic en la implantació de la recollida selectiva a la Part Alta.

Educadors mediambientals

Educadors mediambientals

 

Programa de substitució d’enllumenat públic per bombetes de baix consum. S’ha adaptat l’enllumenat públic per eliminar la contaminació lumínica i fomentar l’estalvi energètic a la Plaça de la Font. S’han substituït les bombetes dels fanals ja existent per bombetes de baix consum, s’han substituït els fanals laterals i s’han posat nous fanals per reforçar la il•luminació.

Programa de creació d'un sistema WIFI per tota la Part Alta. S’ha instal•lat WIFI a les places de la Part Alta per poder donar cobertura gratuïta als usuaris, per apropar les noves tecnologies a la població i evitar la fractura digital. L’objectiu de la xarxa WI_FI municipal TGN_et_connecta és donar accés a Internet a tothom, i que qualsevol ciutadà des del seu ordinador portàtil o Smatphone pugui connectar-se al servei WIFI a les places de la Part Alta amb cobertura.

Aquest servei no pretén suplantar els que ofereixen les diferents operadores privades, vetarà l’accés a eines i programes per a la descàrrega d’arxius, xats, transmissió de fitxers, etc. A més, s’impedirà l’accés a pàgines de continguts no apropiats com pàgines d’adults, violència, apostes i trucades IP. La velocitat esta limitat a 256 kbps.

Planol WIFI

Plànol Wifi de la Part Alta

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat